Classic Kabelboom Company

Waar u de draad kwijt bent pakken wij hem weer op 

    Route en contact

 

Vanaf heden zijn we het best bereikbaar via email. We hebben op dit moment volgens ons een te lange levertijd en een mede oorzaak hiervan zijn de vele telefoontjes en Whatsappjes met technische vragen die we dagelijks krijgen en proberen te beantwoorden. Er veranderd niets aan onze service en we voorzien u indien mogelijk "op afstand" nog steeds van zinvolle tips maar deze gaan tijdelijk niet meer telefonisch maar via email. Mocht directe interactie toch handiger zijn dan bellen we u. Een email kan via het onderstaande contactformulier of een directe email indien u meer informatie of bestanden/foto's wilt meesturen. We hebben inmiddels "vaste" email beantwoord periodes ingesteld. Het kan dus voorkomen dat een antwoord op uw email een dag of twee op zich laat wachten.


Classic Kabelboom Company gaat zeer zorgvuldig om met persoonsgegevens en verwerkt niet meer persoonsgegevens dan strikt noodzakelijk voor het opstellen van een offerte of het uitvoeren van een overeenkomst. Ons privacybeleid vind u hier.


LET OP! Bij foutief ingevoerde gegevens op het contactformulier zoals een e-mail adres met een tikfout kunnen we u geen reactie sturen. We zien alleen de door u ingevulde gegevens, niet de herkomst of het e-mail adres waarmee het contactformulier is verstuurd. 


                                       

Classic Kabelboom Company
Kreuzendijk 6
7671SC Vriezenveen

 
Onze werkplaats bevindt zich aan de

Virulyweg 41A

7602 RG Almelo

Dit is geen postadres.

Bezoek alleen op afspraak.


Openingstijden ma t/m vrij 9:00 tot 17:00