Classic Kabelboom Company

Waar u de draad kwijt bent pakken wij hem weer op 

 Over Classic Kabelboom Company

 

Classic Kabelboom Company is een jong bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het vervaardigen van kabelbomen voor klassieke voertuigen. Waar het 30 jaar geleden begon als een hobby, werd daar 5 jaar later al werk van gemaakt bij verschillende klassieke autobedrijven en restauratie bedrijven. Van motorrevisies, tuning en afstel werkzaamheden tot plaatwerken. Echter door de jaren heen bleef de rode draad steeds bedrading.

Het oplossen van storingen, moderniseren en aanpassen voor historisch rally gebruik. Oude mechanische en elektronische brandstofinspuitsystemen weer laten werken zoals het vroeger bedoeld was waren de uitdagingen.

In 2014/2015 is er een modern uitstapje gemaakt naar een nieuwe Nederlandse sportwagen fabrikant. Daar werd o.a. het ontwerpen en vervaardigen van een complete kabelboom met regeleenheden voor deze auto gerealiseerd en sinds 2015 zijn we een zelfstandig bedrijf.

 

Tijdens restauraties wordt het belang van een gezond elektrisch systeem wel eens over het hoofd gezien. Een slecht contact van een ruitenwisser motor op een zonnige droge dag zal niet gauw problemen gaan geven. Kortsluiting bij de ontsteking of een doorgebrande verlichtingsschakelaar tijdens een nachtelijke rit wordt al iets vervelender.  Classic Kabelboom Company kan u helpen deze problemen op te lossen en te voorkomen.

Of u nu uw rijdende klassieker betrouwbaar wilt laten maken, wilt laten aanpassen aan de omstandigheden waarin deze gebruikt gaat worden, dan wel tijdens een restauratie de bedrading wilt laten repareren of compleet vernieuwen, alles is mogelijk. Bekijk en informeer naar de mogelijkheden.