Classic Kabelboom Company

Waar u de draad kwijt bent pakken wij hem weer op 

Aanpassen

Classic Kabelboom Company kan uw bestaande elektrisch systeem aanpassen of upgraden. Deze modificaties kunnen worden gedaan door middel van het aanpassen van uw originele kabelboom en/of door gebruik te maken van nieuwe extra kabelbomen. Op deze laatste manier blijft uw originele kabelboom vrijwel geheel of helemaal in tact.


De meest voorkomende aanpassingen zijn het moderniseren van het laadsysteem en de montage van extra verlichting. Deze modificaties kunnen bijna altijd door middel van een extra kabelboom. Deze extra kabelbomen krijgen dezelfde "look" als de aanwezige originele in uw auto. Eventuele extra (moderne) relais en zekeringen worden in het interieur geplaatst niet in het directe zicht. Wilt u de relais en zekeringen in de motorruimte dan monteren we waar mogelijk originele type relais en zekeringhouders. Ook is het inbouwen van mechanische en elektronische tripmasters een veelvoorkomende aanpassing.


Classic Kabelboom Company kan ook uw mechanische ontsteking ombouwen naar elektronisch. U heeft de mogelijkheid om uw originele verdeler te gebruiken. Deze dient dan wel in een mechanisch goede staat te zijn. Ook kunt u kiezen voor een vervangende volledig elektronische ontsteking.


Mechanische LPG systemen kunnen worden aangepast naar regelbare systemen. Auto's met carburateur motoren of een mechanische benzine inspuiting, hebben de mogelijkheid tot een Lambda regeling. Met deze aanpassing blijft u uw eigen LPG tank en verdamper gebruiken. Het LPG naar het mengstuk wordt door een regelunit constant aangepast naar de ideale hoeveel voor de motor belasting op dat moment. Auto's voorzien van een elektronische benzine inspuiting kunnen worden voorzien van een drooggas LPG injectie systeem. U kunt uw bestaande LPG tank behouden maar de verdamper wordt vervangen en het mengstuk komt te vervallen. Uw motor wordt voorzien van LPG injectors. Deze twee systemen hebben het grote voordeel dat er in alle situaties een goed LPG mengsel in de cilinders komt. Een te arm LPG mengsel zorgt voor vroegtijdige slijtage aan kleppen en klepzittingen. Een te rijk LPG mengsel geeft een ongunstig brandstofverbruik.Triumph Dolomite 1850 met LPG injectie. Gemiddeld verbruik 1:12.


Adapter voet vervaardigd voor een 123 ignition.


Extra relais en zekeringen voor o.a. verlichting.


Inbouw tripmeters en vervaardigen van afstandsbediening op deur in originele stijl.


Schakelaar paneel maken.


Schakelaar paneel maken.